Jelovnik za povećanje mase 60kg v.4

08-11-2016
 / 4.7
Prijavi se, kako bi mogao ocijeniti ovaj članak! Prijava/Registracija

Jelovnik za povećanje mase 60kg v.4
  Težina Bjelančevine Ugljikohidrati Masti Kalorije
- 06:00:00 220g 16,7g 23,0g 0,6g 168kcal
1. Jogurt 0% 50g 1,7g 2,3g 0,1g 17kcal
2. Posni svježi sir 100g 14,1g 3,8g 0,5g 78kcal
3. Banana 70g 0,9g 16,9g 0,0g 73kcal
- 09:00:00 270g 31,1g 53,5g 7,7g 418kcal
1. Integralni špageti 70g 8,8g 47,0g 1,4g 242kcal
2. Goveđa plećka 100g 21,0g 0,6g 6,2g 146kcal
3. Cikla 100g 1,3g 5,9g 0,1g 30kcal
- 12:00:00 320g 22,1g 31,4g 1,2g 230kcal
1. Kiseli kupus 100g 1,1g 3,4g 0,2g 20kcal
2. Mladi krumpir 150g 3,8g 27,6g 0,3g 131kcal
3. Pileća prsa, file 70g 17,3g 0,4g 0,7g 79kcal
- 15:00:00 200g 28,0g 77,5g 7,3g 500kcal
1. Pureći zabatak 100g 20,0g 0,0g 7,0g 147kcal
2. Riža 100g 8,0g 77,5g 0,3g 353kcal
- 18:00:00 50g 4,0g 41,0g 0,8g 192kcal
1. Scitec Nutrition Mass 50g 4,0g 41,0g 0,8g 192kcal
- 19:00:00 250g 38,9g 62,7g 5,0g 463kcal
1. Integralni kruh 150g 19,5g 61,5g 4,5g 374kcal
2. Tunjevina 100g 19,4g 1,2g 0,5g 89kcal
- 22:00:00 150g 17,8g 20,2g 21,3g 354kcal
1. Posni svježi sir 50g 7,1g 1,9g 0,3g 39kcal
2. Jogurt 0% 50g 1,7g 2,3g 0,1g 17kcal
3. Indijski orah 50g 9,0g 16,0g 21,0g 298kcal
 
Dnevna prehrana 1 460g 158,6g 309,3g 43,9g 2 326kcal
 
Udio kalorija
27.94% Bjelančevine
54.52% Ugljikohidrati
17.53% Masti
0.000% Ostalo
Udio mase
10.85% Bjelančevine
21.18% Ugljikohidrati
3.003% Masti
64.95% Ostalo


Najpopularniji ShopBuilder mjesečni članci
Brojni bodibilderi i drugi sportaši smatraju čučnjeve prilično jednostavnom vježbom. Na prvi pogled djeluje kao da samo trebate staviti šipk...
Moćne ruke možemo izgraditi prilično jednostavno. Ali što ako se vaše ruke dobro razviju, međutim niste zadovoljni njihovim izgledom? Na pri...
Proljeće je krajnje vrijeme kada rekreativci počnu spremati svoje tijelo za ljeto. Naravno, za sve što se radi u zadnji čas očekuju se brzi...
Neki od nas nisu svjesni uloge proteina, dok drugi izbjegavaju ugljikohidrate zato što ih je strah debljanja. Istina je da je ključno unosit...

Imaš li pitanje vezano za ovaj članak? Postavi ga!

Nakon registracije prijavljeni korisnici mogu postavljati pitanja!
Molimo, prijavi se!