Jelovnik za povećanje mase 60kg v.5

08-11-2016
 / 4.8
Prijavi se, kako bi mogao ocijeniti ovaj članak! Prijava/Registracija

Jelovnik za povećanje mase 60kg v.5
  Težina Bjelančevine Ugljikohidrati Masti Kalorije
- 06:00:00 250g 22,0g 27,7g 4,7g 247kcal
1. Rajčica 100g 1,0g 4,0g 0,2g 22kcal
2. Integralni kruh 50g 6,5g 20,5g 1,5g 125kcal
3. Cottage Cheese 100g 14,5g 3,2g 3,0g 100kcal
- 09:00:00 170g 25,0g 55,1g 1,8g 345kcal
1. Ekspandirana riža 70g 5,6g 53,9g 1,3g 256kcal
2. Tunjevina 100g 19,4g 1,2g 0,5g 89kcal
- 12:00:00 170g 25,0g 55,1g 1,8g 345kcal
1. Ekspandirana riža 70g 5,6g 53,9g 1,3g 256kcal
2. Tunjevina 100g 19,4g 1,2g 0,5g 89kcal
- 15:00:00 170g 25,0g 55,1g 1,8g 345kcal
1. Ekspandirana riža 70g 5,6g 53,9g 1,3g 256kcal
2. Tunjevina 100g 19,4g 1,2g 0,5g 89kcal
- 18:00:00 50g 4,0g 41,0g 0,8g 192kcal
1. Scitec Nutrition Mass 50g 4,0g 41,0g 0,8g 192kcal
- 19:00:00 300g 36,3g 77,6g 8,1g 542kcal
1. Pileći bataci 100g 20,9g 0,5g 5,2g 136kcal
2. Zelena salata 100g 1,4g 2,0g 0,3g 17kcal
3. Durum tjestenine 100g 14,0g 75,1g 2,6g 389kcal
- 22:00:00 40g 14,7g 2,5g 21,1g 267kcal
1. Scitec Nutrition 100% Whey Protein 20g 14,7g 2,5g 1,1g 81kcal
2. Laneno ulje 20g 0,0g 0,0g 20,0g 186kcal
 
Dnevna prehrana 1 150g 152,0g 314,1g 40,0g 2 283kcal
 
Udio kalorija
27.29% Bjelančevine
56.41% Ugljikohidrati
16.29% Masti
0.002% Ostalo
Udio mase
13.21% Bjelančevine
27.31% Ugljikohidrati
3.479% Masti
55.99% Ostalo


Najpopularniji ShopBuilder mjesečni članci
Brojni bodibilderi i drugi sportaši smatraju čučnjeve prilično jednostavnom vježbom. Na prvi pogled djeluje kao da samo trebate staviti šipk...
Moćne ruke možemo izgraditi prilično jednostavno. Ali što ako se vaše ruke dobro razviju, međutim niste zadovoljni njihovim izgledom? Na pri...
Proljeće je krajnje vrijeme kada rekreativci počnu spremati svoje tijelo za ljeto. Naravno, za sve što se radi u zadnji čas očekuju se brzi...
Neki od nas nisu svjesni uloge proteina, dok drugi izbjegavaju ugljikohidrate zato što ih je strah debljanja. Istina je da je ključno unosit...

Imaš li pitanje vezano za ovaj članak? Postavi ga!

Nakon registracije prijavljeni korisnici mogu postavljati pitanja!
Molimo, prijavi se!